Ahol ma tartasz, a tegnapi döntéseid következménye!

Booking értékelések - Jázmin Panzió

Vendég értékelések
Mindig hálásak vagyunk ha vendégeink értékelik a Jázmin Panziót, mert értékelésük kedvet adhat másoknak is, hogy ellátogassanak hozzánk és itt töltsenek pár csodálatos napot amit szerintem Murau és környéke biztosítani tud.
Összegyüjtöttem pár értékelést amiket itt is köszönünk vendégeinknek!
Város központban elhelyezkedő, mégis csendes, tiszta, jól felszerelt (hajszárító, vízforraló volt a szobában) szállás. Főként fiataloknak, sportos középkorúaknak ajánlom, mert ha jól láttam, minden szobához kell vmennyit lépcsőzni. Van fűtött sítároló, a reggelizőhelység kellemes, a reggeli finom volt, mi előszezonban voltunk és frissen kaptuk a tükörtojást is. A személyzet segítőkész és figyelmes volt, ügyelt rá, hogy jól érezzük magunkat. Murau (Tripadvisor szerint) legjobb éttermei gyalogtávra voltak!
Vendégszerető, kedves tulajdonosok, finom, bőséges reggeli, kényelmes, nagy szobák – vízforralóval, hajszárítóval. Welcome ital és édesség érkezéskor bekészítve a szobába. Belvárosi, de csendes szállás. A szálláshoz tartozó kávézóban finom sütik és kávék, kávékülönlegességek, teák fogyaszthatók. Az éttermek pár percre találhatók. A sípályák negyed órán belül elérhetőek autóval. A szállás fűtött sítárolóval felszerelt. Ha legközelebb Murauba utazunk, ismét itt foglalunk szállást!
Kiváló  elhelyezkedés. Kedves családias hangulatú reggeli, közvetlen segitőkész szállásadókkal. Tiszta szobák . Ebben a kategoriában teljesen rendben.
A szállás nagyon jó helyen van! A házigazdák kedvesek és segítőkészek! A reggeli bőséges és nagyon finom volt! Imádtuk a friss, még meleg császárzsemlét! A szomba elég nagy és kényemles volt, nagy méretű franciággy!Parkolóhely főszezonban nem nagyon van, de ez nem a szálláshely hibája! Az egész városra ez a jellemző!
Rendkivül figyelmes házigazdák, barátságos, rugalmas, segítőkész hozzáállás, vendégszeretet. Központi elhelyezkedés, Murau központjában, könnyű megközelíthetőség. A közelben éttermek, a folyó, kellemes környezet. Bár csak egy éjszakát töltöttünk ott, visszamennénk.
Great place to stay.
Great location in the center of town, walking distance from 3 great local restaurants, churches, river promenade. Delicious breakfast. very accommodating hosts. Very quiet place, decent beds and accommodations The town is really nice, quaint, people friendly.
There is no overnight parking in the area, just have to walk 5-10 minutest to the nearest free parking. There is one hour free parking around the corner to unload/load vehicles though.
A hely tisztasága tökéletes. Személyzet segítőkész, reggeli bőséges. Csak jót tudok mondani.
A város főterén van a szállás. A szállásadók kedvesek és folyamatosan azon voltak hogy jól érezzük magunkat. A reggeli is megfelelő volt. Voltam már több szálláson a környéken, ár/érték arányban eddig ez volt a legjobb.
A booking értékelésekről itt olvashatsz: https://murau-kreischberg-szallas.info/blog-hu/booking-ertekelesek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése