Ahol ma tartasz, a tegnapi döntéseid következménye!

Murau Kreischberg Jázmin Panzió szállás

Murau Kreischberg Jázmin Panzió szállás

Murau Kreischberg szállás információk

Egy felhőtlen kikapcsolódásra vágysz?
Egy helyre ahol kipihenheted magad, de ha akarsz sportolhatsz is és gyönyörű helyekre kirándulhatsz?
Szeretnél kikapcsolódni egy olyan kisvárosban, ahol a múlt és a jelen együtt lakozik?
A kastélyban még egy igazi gróf él, és a népviselet, a hagyományok örzése a mindennapok részét képezik? Szeretnél történelmi emlékek közvetlen közelében lakni?

Szeretnél olyan helyen pihenni, ahonnan bármerre indulsz gyönyörű tájakra juthatsz el?
A tavasz és az ősz a kirándulások ideje, amit nagyon sokan használnak ki erre, hisz tavasszal a virágzó fák  ősszel pedig a sokszinű levelekben tündöklő erdők kiváló élményt adnak a túrákhoz. Ezért Murauban igazából mindig főszezon van.
Nyáron 3 strand biztosítja a kellemes felüdülést, télen pedig sípályák sokassága ad lehetőséget a sísport kedvelőinek a sportolásra!
A Kreischbergi sípálya csupán 6 km ide, autóval 6 perc alatt ott szoktunk lenni.
Murau központjában, a legszebb részen, a legfontosabb látnivalók közvetlen közelében található, Murau gyöngyszeme, egyik legszebb Panziója a Jázmin Panzió.
Szeretettel várunk mindenkit aki egy kényelmes helyről szeretné élvezni a hely csodálatos adottságait.
Tavasztól őszig Murau és környéke csodálatos kiránduló helyeket biztosít, ahova gyalog, kerékpárral, vagy autóval is el lehet jutni, a távolságtól és erőnléttől függően.

Murau Kreischberg szállás

Miért válasszon minket, és a Jázmin Panziót?
A Panziónk a Booking.com-on 8.2 es kiváló értékelést kapott átlagban, de sok vendégünk ad teljes 10-es értékelést, mert valóban ügyelünk a tisztasságra, a kedves kiszolgálásra, a reggeli mínőségére és, hogy vendégeink maximálisan jól érezzék magukat, és mindig visszatérjenek. Teljeskörű tájékoztatást adunk Murau és környéke információiról és mindenben segítünk kedves vendégeinknek.
A Jázmin Panzió szobái kényelmes pihenést biztosítanak a pihenni vágyóknak, és csak pár perc kisétálni a Mur folyó partjára, vagy a lépcsősoron felmenni a templomhoz vagy a kastélyhoz, és gyönyörködni a kilátásban. 5 percre van a szállástól a jól felszerelt játszótér, ahol akár edzeni is lehet az ott található sport eszközökön.
Egy fél órás kirándulás, a kálvária útján felmászni a hegyre a várromokhoz, vagy a hegyet kikerülve eljutni a tópartra, ami mellett elsétálva eljuthatunk a régi, ma már nem müködő helyi sípályához, és a helyi természetes vizű strandhoz.

Rendezvények részére is alkalmasak vagyunk

A Panzió kiválóan alkalmas kisebb csoportok fogadására, extrém esetben max 19 főt tudunk elhelyezni ágyban. Így nyugdíjas csoportok, kiránduló csoportok, kerékpáros csoportok is tölthetnek itt akár egy pihenő éjszakát is.
Az “étterem” rész kiválóan alkalmas esetleg csapatépítő tréningnek, kisebb üzleti képzéseknek, termékbemutatóknak, MLM nyilt rendezvényeknek, kisebb szakmai képzéseknek, közös filmnézésre is. Születésnapi buli rendezésére is nyitottak vagyunk.
A Jázmin panzióban magyarul és németül beszélünk és mindent megteszünk, hogy vendégeink jól érezzék magukat.
Minden vendégünket egy egészséges DXN kávéval várjuk, és ha megkedvelték, tudnak vásárolni vagy minden nap fogyasztani is helyben.
Ez a honlap azért készült, hogy aki Murau Kreischberg területén keress szállást, az megtaláljon minket, és minden információt megkapjon ahhoz, hogy legalább egy hetet tartalmasan, jó programokkal eltudjon tölteni Murau környékén és nálunk megpihenve.
A honlapon tájékoztatunk a helyi látványosságokról, ünnepekről, programokról, kirándulási és fürdési lehetőségekről, a síelési lehetőségekről és helyekről. Tájékoztatunk a helyi szokásokról, üzletek nyitvatartásáról. a gyógyszertárról, orvosi rendelésről, éttermekről és cukrászdákról.


Bármilyen kérdése van Murauval és környékével kapcsolatban keressen minket bizalommal!
Mivel nagyon sok a visszajáró vendégünk, a jó árainknak és a jó kiszolgálásnak köszönhetően, ezért ha szállást akar foglalni kérjük időben jelezze!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése