Ahol ma tartasz, a tegnapi döntéseid következménye!

Murau legkedveltebb szállása - Pension Steinadler

 Murau legkedveltebb szállása - Pension Steinadler

forrás: https://murau-kreischberg-szallas.hu/2023/09/19/miert-a-pension-steinadler-murau-legkedveltebb-szallasa/


Miért a Pension Steinadler Murau legkedveltebb szállása?

@bestguesthousesinmurau Ha a legjobb szállást keresed Murauban akkor nézd a weboldalamon. Steinadler panzió Murau. Foglalj időben személyesen. #pensionsteinadler #murauszállás #ausztriaiinformáció #murauprogram #ausztriaimagyarok #ausztriaiszállás #booking ♬ eredeti hang - Murau Kreischberg Zimmer
@bestguesthousesinmurau Nézd meg a weboldalon vagy a a Bookingon és foglalj személyesen a legkedvezőbb áron. #ausztriaiszállás #ausztriaiinformáció #pensionsteinadler ##ausztriaimagyarok #murau #kreischberg #murauszállás #ausztriaszállás ♬ eredeti hang - Murau Kreischberg Zimmer

Te neked mi a legfontosabb amikor egy szállást keresel egy helyen?

Mi lenne a legfontosabb szempont ha Murauba szállást keresel?

1. Persze sokan elsőre az árat teszik, bár szerintem a válság ellenére egyre többen tudják és akarják megfizetni a minőséget is. A Steinadler árait igyekszünk úgy alakitani, hogy a Bookingot figyelve mindig mi legyünk a legolcsóbbak. Ár érték arányban szerintem mi vagyunk a legjobbak. A legtöbbet itt kapod a pénzedért. Ezt leginkább nyáron élvezheted, hisz a nagy kert, pingpongasztal, napozó ágyak, kerti bútorok akkor a legjobbak de az év más időpontjaiban is kellemes lehet a kertbe kiülni.

@bestguesthousesinmurau A legjobb árakon a legjobb választás a Pension Steinadler. #ausztriaiinformáció #murau #murauszállás #pensionsteinadler #széphelyek #Kreischberg #siszállás ♬ eredeti hang - Murau Kreischberg Zimmer

Tehát a kert!  Ingyenesen használható a vendégek számára. Télen is ki lehet ülni a fedett terasz alá és télen is lehet pingpongozni ha nem nagy a hó. A kerti kis faházban is lehet beszélgetni. elvonulni, vagy a sifelszerelést ott tárolni.

Az ingyenes saját parkoló!

Murau legnagyobb problémája a parkolás. A legtöbb szállás, igy sajnos a Jázmin panzió is ezzel küzd, hogy csaka főtéren lehet parkolni, ha van hely. Ehhez kell papir parkolóóra az autó ablakába és mindig 1 órát lehet csak ott lenni este 18 óráig. Pénteken ráadásul a gazdapiac neheziti a dolgot sok helyet elfoglalva.

A Steinadler saját parkolóval rendelkezik ahol sok motor vagy 4 autó is elfér. Nincs gond, gyaloglás, stressz az óra miatt.

Hamar a motorosok kedvens helyévé vált, mert itt a drága motorok bitonságban vannak.

3. Közös helységek

Mind az udvaron a kertben van hely közös beszélgetésre, étkezésre, ivásra és télen a földszinten is van közös helység ahol 8-10 ember letud ülni egy asztalhoz. A 2. emeleten a 4 szobás lakrészben van nagy nappali ahol az ott lakók tudnak együtt lenni.

4. Tágas jól felszerelt szobák.

A füldszint és az első emelet apartman, a 2. emelet egyenlöre konyha nélkül van de ott is van hütőszekrény, mikro, vizforraló, kenyérpiritó, toast szendvics sütő, poharak evőeszközök. A jövő tervei, egy kis minikonyha kialakitása lesz.

5. Könnyen megközelithető, a központ pár perc gyalog. A játszótér, a park 200 méter, a folyópart, a legjobb éttermek - Brauhaus. Platzhirsh - gyalog is csak pár pec.

Kreischberg 6 perc, egy hátsó úton megközelithető könnyen.

Az utca csendes nincs forgalom, a szobák csendesek, besötétithetőek.

 

6. Ha igényel valaki reggelit, az nincs benne az árban, de 8 euróért át lehet sétálni a Jázmin panzióban ahol bőséges reggeli várja.

7. A tulajdonosok - mi - magyarok vagyunk és igyekszünk mindenben segiteni a vendégeinket.

Ha eljön hozzánk, biztosan jól fogja érezni magát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése